100Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 glāzesrīsi1 kgcūkgaļa0.75 glāzeeļļa4 gab.sīpoli500 gburkāni gab.ķiploki
Pagatavošana
1
Rīsus 1 stundu tur aukstā ūdenī.
2
Gaļu sagriež palielos gabaliņos un katlā sakarsētā eļļā strauji apcep.
3
Pieliek sakapātus sīpolus un sacep. Virsū rīvē burkānus, tad liek rīsus, iekšā sabaksta ķiplokus. Uzlej 5 glāzes sālīta ūdens un pieber sarkanos piparus.
4
Vāra 7-8 minūtes uz lielas uguns, 4-5 minūtes uz vidējas uguns un 3-4 minūtes uz mazas uguns.
5
Tad katlu ietin segā un ļauj kādas stundas divas pastāvēt.
6
Pirms pasniegšanas katla saturu apmaisa.
Iesūtīja: BB
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit