40Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gcūkgaļas maltā gaļa sāls malti melnie pipari30 globītas saulespuķu sēklas3 ĒKgrauzdiņi1 gab.ola200 gburkāni200 gpaprika (bulgāru vai zaļa)200 gpākšu pupiņas100 gsīpoli100 gkonservēti ananasi100 gkečups
Pagatavošana
1
Malto gaļu sajaukt ar apceptām saulespuķu sēklām, olu un grauzdiņiem.
2
Pievienot sāli un piparus pēc garšas, izveidot mazus tefteļus un apcept uz pannas, izņemt.
3
Burkānus, papriku un pupiņas sagriezt kubiciņos, apcept pannā, tad pievienot ananasu gabaliņus un sīpolu gredzenus.
4
Pievienot masai ananasu sulu, kečupu un sautēt 10 min.
5
Gatavos tefteļus uzlikt uz apceptajiem dārzeņiem un pārkaisīt ar sagrieztiem zaļmiem.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit