45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
10 gab.tomāti7 ĒKsvaigi rīvētā parmezāna12 ĒKsmalki sakapāti pētersīļi7 ĒKrīvmaize6 gab.smalki sakapātas ķiploka daiviņas6 ĒKolīveļļa sāls malti menlie pipari
Pagatavošana
1
Sagriež tomātus uz pusēm un izņem mīkstumu.
2
Apkaisa ar sāli un apgriež otrādi, lai 20 minūtes atsulojas.
3
Samaisa kopā pētersīļus ar parmezānu, rīvmaizi, ķiplokiem un olīveļļu.
4
Pēc garšas pieber sāli un piparus. Ar tējkaroti iepilda masu tomātos.
5
Saliek uz ieeļļotas plāts un cep 35 minūtes 180*C.
6
Pasniedz karstus vai istabas temperatūrā.
Iesūtīja: sonicfox
Lieldienu receptesMelnie pipariOlīveļļaParmezāna siersPētersīļiTomātiĶiplokiDārzeņu ēdieniGavēņa laika ēdieniViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit