4 - 5 ½ l burciņām
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
tomāti sīpoli1 gab.lauru lapa dilles piparu graudi sinepju sēklas20 gželatīns MARINĀDEI:800 mlūdens3 ĒKcukurs1 ĒKsāls5 ĒKetiķis 9%
Pagatavošana
1
4 -5 ĒK 9% etiķa (etiķi pielej beigās, kad cukurs-sāls ūdens ir uzvārījies un vairāk nevārās).
2
Želatīnu ieber 200 g ūdens un ļauj uzbriedināt. Sagatavo marinādi.
3
Burciņā apakšā liek - 1 lauru lapu, dilles, piparus, sinepju sēklas (ja ir).
4
Liek kārtām tomātus/sīpolus, kas ir sagriezti riņķīšos. Tad marinādei lej klāj želatīnu, visu samaisa. Ja marināde sabiezējusi, tad uzkarsē, lai marināde sasilst, tad želatīns izkusīs. Kārtīgi visu samaisa un lej burciņās.
5
Pēc tam visu liek pasterizēties, grādi 80-85, bet nedrīkst vārīt, jo želatīns nerecēs. Vāko ciet.
Iesūtīja: cukuriite
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit