90Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gsīpoli1 ĒKeļļa1 kgtomāti sāls1 ĒKetiķis4 ĒKūdens3 ĒKbrūnais cukurs1 gab.čili1 gab.kanēļa standziņa malti baltie pipari3 gab.ķiploks, daiviņas
Pagatavošana
1
Sīpolus nomizo, sagriež mazos gabaliņos. Katlā sakarsē eļļu, kurā apcep sīpolus. Beigās pievieno ķiploku un pacep vēl pusminūti.
2
Tomātus rupji sakapā, kopā ar pārējām sastāvdaļām liek katlā, maisot uzvāra apmēram stundu.
3
Tomātu biezeni izberž caur smalku sietiņu. Pievieno garšvielas, cukuru, sāli, etiķi un čili. Vēlreiz uzvāra.
4
Pilda pudelītēs un aizkorķē.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit