Foto: Shutterstock
Pašu gatavots tomātu kečups bez nevienas mākslīgās piedevas.
90Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gsīpoli1 ĒKeļļa1 kgtomāti sāls1 ĒKetiķis4 ĒKūdens3 ĒKbrūnais cukurs1 gab.čili1 gab.kanēļa standziņa malti baltie pipari3 gab.ķiploks, daiviņas

Pagatavošana

1

Sīpolus nomizo, sagriež mazos gabaliņos. Katlā sakarsē eļļu, kurā apcep sīpolus. Beigās pievieno ķiploku un pacep vēl pusminūti.

2

Tomātus rupji sakapā, kopā ar pārējām sastāvdaļām liek katlā, maisot uzvāra apmēram stundu.

3

Tomātu biezeni izberž caur smalku sietiņu. Pievieno garšvielas, cukuru, sāli, etiķi un čili. Vēlreiz uzvāra.

4

Pilda pudelītēs un aizkorķē.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!