tunča salāti
Foto: Shutterstock
Gardi gan!
15Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

ķīnas kāposts tomāti sarkanie sīpoli tuncis vārītas olas dilles majonēze MĒRCEI: olīveļļa sāls malti melnie pipari baziliks

Pagatavošana

1

Smalki sagriezts Ķīnas kāposts, tomāti, sarkano sīpolu gredzeni – šis viss sagriezts uz šķīvja un pārliets ar pašgatavotu mērci: mazliet labas olīveļļas, sāls, maltie pipari, baziliks u.c. garšvielas pēc patikas.

2

Tam visam pāri tunča skrandas (tas tuncis, kas savā sulā). Pa virsu vārītas olas daiviņas. Pārkaisa ar dillītēm. Majonēzi – ja liek, tad pašās beigās.

3

Klāt svaiga, kraukšķīga maizīte, piemēram, čabata. Vēl citrona šķēlītes var pielikt.

Iesūtīja: Juura

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!