15Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ķīnas kāposts tomāti sarkanie sīpoli tuncis vārītas olas dilles majonēze MĒRCEI: olīveļļa sāls malti melnie pipari baziliks
Pagatavošana
1
Smalki sagriezts Ķīnas kāposts, tomāti, sarkano sīpolu gredzeni – šis viss sagriezts uz šķīvja un pārliets ar pašgatavotu mērci: mazliet labas olīveļļas, sāls, maltie pipari, baziliks u.c. garšvielas pēc patikas.
2
Tam visam pāri tunča skrandas (tas tuncis, kas savā sulā). Pa virsu vārītas olas daiviņas. Pārkaisa ar dillītēm. Majonēzi – ja liek, tad pašās beigās.
3
Klāt svaiga, kraukšķīga maizīte, piemēram, čabata. Vēl citrona šķēlītes var pielikt.
Iesūtīja: Juura
Receptes cukura diabēta slimniekiemDillesOlīveļļaSarkanie sīpoliTuncisZivju un jūras produktu salātiMajonēzeĶīnas kāpostsViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit