Foto: Shutterstock
Uhh, zupiņa ar pupiņām, papriku un meksikāņu garšvielām - pikanta, sātīga un sildoša!
35Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 glāzekonservētas baltās pupiņas1 glāzekonservētas sarkanās pupiņas0.5 glāzesvaigi zaļie zirnīši100 gpākšu pupiņas1 gab.zaļa parika1 gab.sarkana paprika2 gab.tomāti3 gab.seleriju kāti1 lbuljons meksikāņu garšvielas

Pagatavošana

1

Tomātus blanšē verdošā ūdenī, strauji atdzesē aukstā ūdenī, novelk miziņu un sagriež gabaliņos.

2

Sagriež seleriju kātus un papriku.

3

Verdošā buljonā liek konservētas pupiņas, zirnīšus, tomātus, papriku un seleriju kātus. Vāra 5-10 minūtes. Pievieno garšvielas. Papildu sātīgumam var pievienot žāvētu gaļu.

4

Zupas garšai jābūt "ugunīgai".

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!