35Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 glāzekonservētas baltās pupiņas1 glāzekonservētas sarkanās pupiņas0.5 glāzesvaigi zaļie zirnīši100 gpākšu pupiņas1 gab.zaļa parika1 gab.sarkana paprika2 gab.tomāti3 gab.seleriju kāti1 lbuljons meksikāņu garšvielas
Pagatavošana
1
Tomātus blanšē verdošā ūdenī, strauji atdzesē aukstā ūdenī, novelk miziņu un sagriež gabaliņos.
2
Sagriež seleriju kātus un papriku.
3
Verdošā buljonā liek konservētas pupiņas, zirnīšus, tomātus, papriku un seleriju kātus. Vāra 5-10 minūtes. Pievieno garšvielas. Papildu sātīgumam var pievienot žāvētu gaļu.
4
Zupas garšai jābūt "ugunīgai".
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit