20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 ledus salāta galviņa300 gvārīta vistas fileja10 gab.vārītas paipalu olas300 gbundža konservētu ananāsu1 puravu kāts1 paciņa majonēze pēc garšassāls pēc garšasČili piparu pulveris
Pagatavošana
1
Olas sagriež uz pusēm, puravus sagriež ripiņās, vārīto vistu un ananasus – strēmelītēs. Salātlapas saplucina. Liek visas sastāvdaļas bļodā. Pievieno sāli un čili piparu pulveri pēc garšas.
2
Majonēzei pievieno pāris ēdamkarotes ananasu sulas un samaisa. Ar mērci pārlej salātus un liek ledusskapī uz 24 stundām.
3
Padoms: ja vēlies, lai salāti ir liesāki, majonēzi aizvieto ar skābo krējumu vai bezpiedevu jogurtu.
4
Īsi pirms pasniegšanas salātus sajauc.
Iesūtīja: pecinj_a
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit