10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gsviests5 gab.olas2 glāzescukurs4 glāzesmilti vaniļa soda1 kgcukurs1 gab.ola etiķis 9% kakao
Pagatavošana
1
Atlaidina sviestu. Olas saputo vispirms ar cukuru, tad un pārējām sastāvdaļām.
2
Gatavo glazūru. Cukuru ieber katlā, pārlej ar ūdeni pirksta biezumā un vāra, līdz caurspīdīgs.
3
Uzmanīgi noņem no plīts, lai nesaskalojas un noliek aukstumā. Kad atdziest, uzlej virsū 1 olas baltumu un 1 ĒK etiķi. Puto kamēr balts, pārdala uz pusēm.
4
Vienai daļai pieliek kakao (tas būs sēņu cepurītēm), otrai baltu atstāj - tas kātiņiem), kurus peč tam apkaisa ar magonēm.
Iesūtīja: Lecamaukla
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit