30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gsviests4 gab.olas1.5 glāzescukurs1 glāzeskābs krējums2.5 glāzesmilti0.5 TKsoda
Pagatavošana
1
Pannu pamatīgi uzkarsē. Ar kausētā sviestā vai eļļā samērcētu otiņu rūpīgi ieeļļo "Vāverīšu" cepamo pannu.
2
Mīkstu sviestu sakuļ ar cukuru, līdz masa kļuvusi gaišāka un gaisīgāka. Pa vienai iekuļ olas.
3
Pievieno krējumu un iemaisa.
4
Miltus samaisa ar sodu un pakāpeniski iekuļ mīklā, līdz nav redzami miltu kunkulīši.
5
Mīklu lej formiņās, aizver pannu un cep uz lēnas uguns 2-3 minūtes, līdz jūtama kārdinoša biskvīta smarža. Tad apgriež pannu un turpina cept vēl 2 minūtes.
Svarīgi: pannu cepšanas laikā nekādā gadījumā nedrīkst vērt vaļā, citādi mīkla var sakristies.
Lai labi garšo!
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiKristību ēdienkarteBērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursMiltiOlasSkābais krējumsSviestsCepumiviegliLatviešu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit