45Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
400 gvistas fileja1 gab.sarkanais sīpols1 gab.sarkana paprika1 gab.iepakojums Santa Maria Tex Mex fahitas garšvielu maisījuma1 gab.iepakojums Santa Maria Tex Mex tortiļu1 gab.burciņa Santa Maria Tex Mex maigās tako mērces2 gab.avokado100 gskābs krējums1 gab.sīpols2 gab.tomāti (bez mizas)0.5 gab.citrona sula2 TKķiploku sāls1 TKSanta Maria Chili Explosion garšvielu maisījuma dzirnaviņās
Pagatavošana
1
Sagatavo gvakomoles sastāvdaļas, avokado saspaida ar dakšiņu un visu samaisa.
2
Padoms! Gvakomoli nevajag maisīt virtuves kombainā. Labāku garšu iegūsiet, ja maisīsiet ar karoti vai dakšiņu.
3
Uz pannas eļļā nedaudz apcep sasmalcinātus sīpolu un papriku.
4
Apcep strēmelītēs sagrieztu vistas filejas, pievieno fahitas garšvielu maisījumu un iepriekš apceptos dārzeņus.
5
Sasilda tortiljas, kā norādīts uz iepakojuma, un pilda ar vistas gaļu un dārzeņiem.
6
Pildītās tortiļas satin ruletītēs un pasniedz ar Santa Maria Tex Mex salsu un gvakomoli.
Avots: Santa Maria
Pannā cepts ēdiensMeksikāņu nacionālā virtuveAvokadoSarkanie sīpoliSkābais krējumsVistas filejaĶiploku sālsCitronu sulaBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit