koservēšana burkas
Foto: Shutterstock
Ekselentā vīriešu zapte - pikanta piedeva burciņā.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 kgmizoti tomāti4 gab.sīpoli sķēlēs1 gab.ķiploks1 gab.seleriju sakne kubiņos1 TKsarkanie pipari2 TKmelnie pipari2 TKsāls4 ĒKcukurs2 ĒKetiķa esence2 ĒKseleriju un pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

1

Tomātus, sīpolus, ķiplokus un selerijas sakni samaļ, izmantojot rupjāko sietiņu vai sablendē. Masu lej katlā un vāra 45 minūtes.

2

Pievieno bunti sasmalcinātu seleriju vai pētersīļu zaļum, piparus, sāli, cukuru, etiķa esenci un vāra vēl 5 minūtes.

3

Lej sterilizētās burkās, aizvāko un atdzesē.

Iesūtīja: Sam mamma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!