25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas fileja kartupeļu milti sīpoli paprika tomāti laims koriandrs kokosriekstu piens garneles rīsi
Pagatavošana
1
Uz pannas liek kartupeļu cietē apviļātas vistas filejas strēmelītes un apcep.
2
Uz citas pannas apcep sīpolus, papriku un tomātus (tikai nedaudz!), pievieno ~1 laima sulu un nedaudz laima miziņu (uzmanīgi, ja par daudz, tad būs rūgts), pieber dažas saspiestas koriandra sēklas, pielej kokosriekstu pienu un garneles, vislabāk tīģergarneles un ar čaulu, pasautē, ņem nost un pievieno apcepto vistu.
Ēd kopā ar rīsiem.
Iesūtīja:
Vakariņu idejasPannā cepts ēdiensKartupeļu cieteGarnelesKinzaLaimsPaprikaRīsiGaļas ēdieniTaizemes virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit