15Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.ķīnas kāposts0.5 gab.žāvēta vai kūpināta vista1 gab.konservēti ananasi (bundža)1 gab.paciņa vieglās majonēzes1 gab.gurķis3 gab.tomāti250 mlskābs krējums sāls sinepes malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Kāpostu sagriež ripiņās. ne pārāk biezās, ne pārāk plānas (nesašķērēt).Ķīnas kāpostu var aizstāt ar rukolu vai kādiem citiem zaļajiem salātiem.
2
Gurķi nomizo un sagriež salmiņos. Tomātus sagriež gabaliņos vai daiviņās. Ananasu bundžu atver, nolej sulu, salātiem pievieno ananasu gabaliņus.
3
Vistu atkaulo un sagriež gabaliņos. Labāk gaļai ādu noņemt, bet ja nav pretenziju, var ar visu ādu.
4
Atsevišķā traukā iejauc salātiem mērci: skābo krējumu, majonēzi, nedaudz ananasu sulu, piparus, sāli, sinepes un sajauc. Mērci pievieno salātiem un sajauc.
Iesūtīja: Lora
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAnanasiGurķiKūpināta vistaMelnie pipariSinepesSkābais krējumsTomātiGaļas salātiMajonēzeĶīnas kāpostsViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit