Foto: Shutterstock
Vienkārša vakariņu recepte - vistas fileja ar saldo krējumu. Pasniedz ar makaroniem vai rīsiem!
25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas fileja garšvielas saldais krējums dilles

Pagatavošana

1

Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, ieliek bļodā un apber ar garšvielām, kas domātas vistas gaļai (parasti lietoju "Santa maria" kariju un speciālās garšvielas vistai).

2

Uzkarsē pannā eļļu un apcep gaļu.

3

Kamēr vistas fileja cepas, liek vārīties garos makaronus.

4

Kad fileja apcepusies zeltaini brūna, to pārlej ar saldo krējumu (tā, lai peld, kā gatavojot parastu mērci).

Ja vēlas, mērcei pievieno smalcinātas dilles. Uzkarsē krējumu un nedaudz pasautē, kamēr makaroni uzvārījušies.

Iesūtīja: EvilAngel

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!