45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgvistas aknas2 gab.burkāni1 gab.sīpols200 gsviests sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Sīpolus smalki sagriež un apcep uz pannas zeltainus. Apceptus liek bļodiņā.Burkānus nomizo un sarīvē uz rupjās sakņu rīves. Apcep uz pannas. Apceptus liek bļodiņā.
2
Aknas sagriež gabaliņos. Uz pannas uzlej eļļu un uzkarsē. Uzkarsētā eļļā liek aknas.
3
Aknas apcep uz lielas uguns. Gatavību pārbauda, pārknieboj aknas uz pusēm – ja vidus nav sarkans, tad ir gatavas. Tikai nevajag pārcept, tad aknas kļūs cietas.
4
Aknas liek bļodiņā pie apceptajiem burkāniem un sīpoliem.
5
Visu sablendē vai izmaļ gaļas mašīnā.
6
Pievieno sviestu, sāli un maltus melnos piparus un labi samaisa.
7
Pilda bļodiņā, burkā vai kādā citā aizvākojamā traukā un uzglabā ledusskapī.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit