210Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgvistu mādziņas300 gšampinjoni2 gab.sīpoli200 mlsaldais krējums buljons sāls malti malnie pipari milti
Pagatavošana
1
Mādziņas vāra sālsūdenī ~ 3 stundas, līdz tās mīkstas.
2
Mādziņas izņem no buljona (buljonu neizlej).
3
Mādziņas nedaudz atdzesē un sagriež salmiņos. Šampinjonus sagriež salmiņos. Sīpolus smalki sagriež un apcep uz pannas.
4
Pievieno šampinjonus un apcep līdz no šampinjoniem izdalās sula un apcepas nedaudz brūngani.
5
Pārkaisa miltus, pielej buljonu, pievieno mādziņas un krējumu.
6
Pievieno sāli un piparus pēc garšas un uzvāra, līdz mērce sabiezējusi.
Iesūtīja: Lidija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit