Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojams, gaisīgs un ļoti garšīgs mannas deserts, ko parasti pasniedz ar dzērveņu ķīseli.
60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
2 ĒKmanna1 glāzepiens2 ĒKcukurs2 gab.olas0.5 ĒKvaniļas cukurs

Pagatavošana

1

Uzvāra pienu un maisot pievieno mannas putraimus, vārot vidēji biezu putru.

2

Kad manna uzbriedusi, to atdzesē, pievieno vaniļas cukuru un iemaisa ar cukuru saputotus olu dzeltenumus.

3

Olu baltumus saputo stingrās putās un uzmanīgi iecilā biezputrā.

Atsūtīja: Laura Uldriķe

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!