<a rel="cc:attributionURL" href="http://www.flickr.com/photos/paulk/">Paul Keller</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en">cc</a>
Interesantu garšu cienītājiem – mežacūkas gaļas sautējums ar riekstiem un rozīnēm. Receptes autors iesaka sautējumu pasniegt ar vārītiem kartupeļiem un skābētiem kāpostiem.
120Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgmežacūkas mīkstums3 gab.sīpoli 'Santa Maria" garšviela medījumam70 grozīnes70 gsmalcināti valrieksti (der arī mandeles)100 gdzērvenes eļļa cepšanai sāls, pipari, lauru lapas

Pagatavošana

1

Gaļas mīkstumu sagriež nelielos gabaliņos un apcep eļļā, pievienojot trešdaļu garšvielu.

2

Kad gaļa ir brūna, to ieber katliņā, kurā jau vārās ūdens, pieber vēl trešdaļu garšvielu, kā arī sāli.

3

Vāra (sautē) apmēram pusotru stundu, tad pievieno sagrieztus un apceptus sīpolus, rozīnes, dzērvenes un smalcinātus riekstus.

4

Sautē vēl aptuveni 10 minūtes.

5

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un skābētiem kāpostiem.

Lai labi garšo!

Atsūtīja: Brat2

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!