<a rel="cc:attributionURL" href="https://www.flickr.com/photos/pixellou/">Lisa Williams</a> / <a rel="license" href="https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/">cc</a>
Mūsmājās vārītas olas ir cieņā. Vīrs brokastīs paģēr divas, bērni, protams, arī! Nekā nebija, šādi būs lētāk! Recepte noderēs, kad olu ir maz, bet ēdāju daudz. Vai, gluži pretēji - kad olas ir ļoti daudz, piemēram, pēc Lieldienām!
20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
8 olas50 gsviests3 ĒKmajonēze1 TKfranču sinepes

Pagatavošana

1

Novāra cietas olas. Nedaudz atdzesē un tad noloba.

2

Olas ar dakšu saspiež mazākos gabalos. Pievieno mīkstu sviestu un sāli, samaisa.

3

Tad pievieno majonēzi un sinepes, atkal visu samaisa.

4

Pēc tam ar rokas blenderi sablendē viendabīgā masā.

5

Pagaršo, vai pēc garšas ok. un var servēt galdā. Mūsmājās garšoja ar grauzdētu baltmaizi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!