20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
8 olas50 gsviests3 ĒKmajonēze1 TKfranču sinepes
Pagatavošana
1
Novāra cietas olas. Nedaudz atdzesē un tad noloba.
2
Olas ar dakšu saspiež mazākos gabalos. Pievieno mīkstu sviestu un sāli, samaisa.
3
Tad pievieno majonēzi un sinepes, atkal visu samaisa.
4
Pēc tam ar rokas blenderi sablendē viendabīgā masā.
5
Pagaršo, vai pēc garšas ok. un var servēt galdā. Mūsmājās garšoja ar grauzdētu baltmaizi.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit