Olu pastēte
Mūsmājās vārītas olas ir cieņā. Vīrs brokastīs paģēr divas, bērni, protams, arī! Nekā nebija, šādi būs lētāk! Recepte noderēs, kad olu ir maz, bet ēdāju daudz. Vai, gluži pretēji - kad olas ir ļoti daudz, piemēram, pēc Lieldienām!
20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
8 olas50 gsviests3 ĒKmajonēze1 TKfranču sinepes

Pagatavošana

1

Novāra cietas olas. Nedaudz atdzesē un tad noloba.

2

Olas ar dakšu saspiež mazākos gabalos. Pievieno mīkstu sviestu un sāli, samaisa.

3

Tad pievieno majonēzi un sinepes, atkal visu samaisa.

4

Pēc tam ar rokas blenderi sablendē viendabīgā masā.

5

Pagaršo, vai pēc garšas ok. un var servēt galdā. Mūsmājās garšoja ar grauzdētu baltmaizi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!