pasteete
Foto: Bonduelle
Gardām svētku vakariņām - ātri pagatavojama pupiņu pastēte 6-8 personām.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
200 gpupiņas čili mērcē 'Bonduelle'2 olas100 gbekons2 lieli sīpoli pētersīļi eļļa, sāls, pipari

Pagatavošana

1

Sagrieztus sīpolus un bekonu apcep pannā.

2

Pievieno 2 olas, apcep visu vienmērīgi un noņem no uguns.

3

Kad viss atdzisis, pievieno pupiņas, pētersīļus, sāli, piparus un samaļ ar blenderi līdz tiek iegūta vienmērīga masa.

4

Pasniedz ar grauzdētu maizi, maizes gabaliņiem vai lavašu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!