60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kāpostgalva700 gliellopa gaļa1 glāzevārīti griķi4 šampinjoni1 sarkanais sīpols500 mlvistas buljons1 ĒKolīveļļa1 šķipsnasvaigi malti melnie pipari0.5 TKjūras sāls
Pagatavošana
1
Lielā katlā uzvāra ūdeni, kurā liek kāpostgalvu un vāra dažas minūtes. Izslēdz liesmu un atstāj kāpostu vārošajā ūdenī uz neilgu laiku.
2
Sīpolu notīra un smalki sagriež.
3
Pannā uzkarsē eļļu un apcep sasmalcināto sīpolu.
4
Šampinjonus sagriež šķēlītēs, liek pannā pie sīpoliem, pievieno nedaudz sāli un piparus un apcep.
5
Vārītos griķus sajauc ar apceptajiem sīpoliem un sēnēm.
6
Liellopa gaļu samaļ un pievieno griķiem, sēnēm un sīpoliem, visu kārtīgi samaisa.
7
Izceļ no katla kāpostgalvu un uzmanīgi noņem 7-8 lapas. Tās nosusina ar papīra dvieli. Uz katras lapas liek nedaudz pildījuma un satin kā konfekti.
8
Tīteņus cieši kārto katliņā, pārlej ar siltu vistas buljonu un sautē uz nelielas uguns apmēram 20 minūtes.
Lai labi garšo!
Ukraiņu nacionālā virtuveGriķiKāpostiLiellopa gaļaMelnie pipariVistas buljonsŠampinjoniDārzeņu ēdieniGaļas ēdieniGaļas sacepumiDārzeņu sacepumiJūras sāls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit