13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 glaša fileja200 gpērļu kuskuss320 gcukini200 gburkāni200 gpaprika100 gsīpoli50 gParmezāna tipa riers400 gapelsīni60 gdzērvenes50 gbazilika pesto50 gbalzamiko krēms40 gcukurs sāls, pipari
Pagatavošana
1
Pērļu kuskusu novāra, tikmēr uz pannas apcep nelielos kubiņos sagrieztus dārzeņus - papriku, burkānus, sīpolus.
2
Kad dārzeņi gatavi, tiem pievieno pērļu kuskusu un nedaudz ūdeni, lai garšas savijas kopā.
3
Beigās pievieno smalki sarīvētu parmezāna sieru.
4
No apelsīna izspiež sulu, ko liek vārīties, pievienojot cukuru un reducē (sabiezina) to.
5
Pēc tam pievieno dzērvenes un nedaudz novāra iegūto masu.
6
Cukini ar kartupeļu mizojamo nazi sagriež garenās strēmelēs, sajauc ar bazilika pesto un balzamiko krēmu.
7
Laša fileju sagriež servējamās porcijās, pārkaisa ar sāli un pipariem un liek cepties uz pannas ar ādu uz leju, apcep zeltaini brūnu no visām pusēm.
Lai labi garšo!
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPannā cepts ēdiensVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasApelsīniBurkāniCukursKuskussLasisPaprikaParmezāna siersPestoZivju un jūras produktu ēdieniMakaronu ēdieniviegliSīpoliDzērvenesViegla vasaras maltīteCukīni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit