Aikāgaršo!
Ātra, garšīga un interesanta ideja vakariņām - cepeškrāsnī cepta jūras karūsa ar kuskusa pildījumu.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 jūras karūsas1 glāzekuskuss6 saujassvaigi spināti0.5 glāzeturku zirņi 'Rimi'2 ĒKsviests2 ĒKolīveļļa2 ķiploka daiviņas1 citrons0.5 TKitāļu garšvielas 'Selection by Rimi' pēc garšassāls

Pagatavošana

1

Aplej kuskusu ar karstu ūdeni un uzbriedina.

2

Pannā lej olīveļļu, pievieno 1 ēdamkaroti sviesta un apcep spinātus ar ķiplokiem, pievienojot nedaudz sāls un itāļu garšvielas.

3

Spinātus sajauc ar kuskusu.

4

Jūras karūsas vēderu iesmērē ar sviestu. Daļu sagatavotā kuskusa pilda karūsas vēderā.

5

Liec uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180 grādos 20 minūtes.

6

Atlikušajam kuskusam pievieno turku zirņus un pasniedz kopā ar gatavo zivi.

7

Pasniedzot ēdienu, zivi pārslaka ar svaigi spiestu citrona sulu.

"Aikāgaršo" šefpavāra Normunda Baranovska padoms: pamēģini jūras karūsu pildīt ar ķiploku sviestu, svaigu timiānu un citrona miziņu!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!