30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 jūras karūsas1 glāzekuskuss6 saujassvaigi spināti0.5 glāzeturku zirņi 'Rimi'2 ĒKsviests2 ĒKolīveļļa2 ķiploka daiviņas1 citrons0.5 TKitāļu garšvielas 'Selection by Rimi' pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Aplej kuskusu ar karstu ūdeni un uzbriedina.
2
Pannā lej olīveļļu, pievieno 1 ēdamkaroti sviesta un apcep spinātus ar ķiplokiem, pievienojot nedaudz sāls un itāļu garšvielas.
3
Spinātus sajauc ar kuskusu.
4
Jūras karūsas vēderu iesmērē ar sviestu. Daļu sagatavotā kuskusa pilda karūsas vēderā.
5
Liec uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180 grādos 20 minūtes.
6
Atlikušajam kuskusam pievieno turku zirņus un pasniedz kopā ar gatavo zivi.
7
Pasniedzot ēdienu, zivi pārslaka ar svaigi spiestu citrona sulu.
"Aikāgaršo" šefpavāra Normunda Baranovska padoms: pamēģini jūras karūsu pildīt ar ķiploku sviestu, svaigu timiānu un citrona miziņu!
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKuskussOlīveļļaSpinātiSviestsTurku zirņiZivju un jūras produktu ēdieniviegliIkdienas maltīteiDorada
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit