15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 vidēji lieli burkāni2 mandarīni saulespuķu sēklas1 laims svaigu pētersīļu buntīte cukurs, sāls olīveļļa
Pagatavošana
1
Sastāvdaļām nepieciešami četri vidēja lieluma burkāni, divi mandarīni, viens laims, buntīte svaigu pētersīļu, saulespuķu sēklas, olīveļļa, sāls un cukurs.
2
Burkānus sarīvē uz smalkas rīves. Mandarīniem noloba mizu un sadala daiviņās.
3
Visu liek salātu bļodā. Pievieno smalki sagrieztus pētersīļus, pārlej ar olīveļļu. Pievieno šķipsniņu sāls un tējkaroti cukura.
4
Laimu pārgriež uz pusēm un apslaka salātus ar ar sulu no laima pusītes.
5
Karstā pannā apgrauzdē kaņepju vai sezama sēklas un pārkaisa ar tām salātus.
Mandarīni ļoti labi sader ar burkāniem gan salātos, gan sulā. Lai labi garšo!
SvaigēšanaĒdieni vegāniemLaimsPētersīļiSaulespuķu sēklasDārzeņu salātiBez termiskas apstrādesMandarīni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit