60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gliellopa gaļa1 sīpols1 liels burkāns2 ĒKtomātu pasta2 ĒKskābs krējums1 TKsinepes30 geļļa3 ĒKmilti0.5 lbuljons garšvielas, sāls
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, pārkaisa ar sāli un garšvielām, apviļā miltos un cep karstā eļļa.
2
Apcepto gaļu liek katliņā, pārlej ar buljonu un pievieno gabaliņos sagrieztus dārzeņus.
3
Sautē uz lēnas uguns, līdz gaļa ir mīksta. Gatavošanas beigās pievieno skābo krējumu, tomātu pastu un sinepes.
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensPannā cepts ēdiensVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaBuljonsLiellopa gaļaMiltiSinepesSkābais krējumsTomātu pastaGaļas ēdienividējiIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit