Sastāvdaļas
Pagatavošana
Visu, kas griežams, sagriež. Lej katlā ūdeni, pievieno buljona kubiņus un vāra.
Malto gaļu un sīpolus apcep, pievienojot garšvielas. Šo zupu var gatavot asu, mazāk asu vai vispār - maigu, kā nu garšo pašiem un bērniem. Svarīgākais - nepārspīlēt ar sāli, jo tiek izmantoti gan buljona kubiņi, gan sāļš Filadelfijas siers, arī tomātiem savā sulā pievienots sāls.
Kad gaļa apcepta, to liek buljonā un vāra.
Gabaliņos sagriezto papriku apcep un arī pievieno katlam.
Visu vāra apmēram 15 minūtes, pēc tam pievieno sagrieztos tomātus ar visu sulu un pupiņas. Visu pavāra vēl 10 minūtes.
Pievieno zupai Filadelfijas sieru, maisot izšķīdina un "pieregulē" garšu, ja nepieciešams.
Tas arī viss. Sātīga, garšīga zupa īsā laika sprīdī! Garšos labi!
Kāda ir tava februāra garša, lasītāj? Kas ir tas ēdiens vai dzēriens, kas tev saistās ar gada īsāko, bet aukstāko mēnesi? Pastāsti to citiem, uzraksti savu labāko februāra ēdiena recepti un ar foto līdz 14.februārim sūti uz e-pastu receptes@delfi.lv, neaizmirstot norādīt arī savu vārdu un kontaktinformāciju. Interesantāko recepti noteiks redakcijas izveidota žūrija un uzvarētājs saņems vērtīgu un noderīgu balvu - "Ballarini" pannu, ko dāvina trauku un virtuves piederumu veikalu tīkls "Rito"!
"Ballarini" Taormina panna derēs visām plīts virsmām, ieskaitot indukcijas plītis. Izturīgais silikona rokturis ļauj pannu izmantot arī cepeškrāsnī. Izcila kvalitāte tiek garantēta 10 gadu garumā. Panna ražota Itālijā.