10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gvistas aknas saujalapu salāti12 ķirštomāti4 šampinjoni10 mazie sīpoliņi3 ĒKolīveļļa2 ĒKcitronu sula1 TKsojas mērce50 gciedru rieksti maurloki
Pagatavošana
1
Vispirms iemarinē šampinjonus. Sēnes sagriež plānās šķēlītēs, pārkaisa ar sāli un pipariem, pārlej ar 1 ēdamkaroti citronu sulas un ēdamkaroti olīveļļas. Ļauj iemarinēties.
2
Vistas akniņas noskalo un nosusina. Pārkaisa ar sāli un cep olīveļļā, līdz gatavas (aptuveni 5-7 minūtes).
3
Tajā pašā pannā ber notīrītus mazos sīpoliņus un apcep, līdz izveidojusies brūna garoziņa. Pārlej ar šķidrumu (buljonu vai ūdeni) un nedaudz pasautē zem vāka.
4
Salātu lapas saplucina, tomātiņus griež uz pusēm. Visu kārto uz šķīvja, klāt liekot marinētos šampinjonus, sīpolus, akniņas.
5
Visu pārlej ar mērci, ko gatavo no 2 ēdamkarotēm olīveļļas, 1 ēdamkarotes citronu sulas un 1 tējkarotes sojas mērces. Pāri kaisa ciedru riekstus un maurlokus.
Lai labi garšo!
Vakariņu idejasCiedru riekstiLapu salātiOlīveļļaSojas mērceSīpollokiVistas aknasĶirštomātiŠampinjoniKarstie salātiCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit