40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 glāzekviešu milti1 glāzetomātu sula1 glāzepiens2 olas1 ĒKcukurs0.5 TKsāls augu eļļa cepšanai zaļie lociņi (pēc izvēles)
Pagatavošana
1
Pienu sajauc ar tomātu sulu, pievieno cukuru un sāli. Visu sakuļ ar putojamo slotiņu un pakāpeniski iesijā un iemaisa miltus.
2
Atsevišķi sakuļ divas olas un iejauc miltu, piena un sulas maisījumā. Visu kārtīgi samaisa, līdz izveidojas viendabīga pankūku mīkla.
3
Sakarsē pannu un kārtīgi ieeļļo. Ar kausiņu vai karoti lej pannā mīklu un cep kā plānās pankūkas - no abām pusēm.
4
Kad pankūka no vienas puses apcepusies, vēl pirms apmešanas uz otru pusi tai var pārkaisīt zaļos lociņus.
Pankūkas pasniedz ar mazsālītu lasi vai skābo krējumu. Tāpat var pagatavot ar akniņu pildījumu - vārītas cūkas aknas samaļ un sajauc ar apceptiem sīpoliem. Ar pildījumu pārsmērē pankūkas, satin rullīšos un sagriež mazākos gabaliņos.
BrokastisVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensKrievu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursKviešu miltiOlasPiensTomātu sulaPankūkasvidējiGavēņa laika ēdieniIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit