30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
300 gmazās galviņās sadalīti ziedkāposti120 gkonservēti tomāti30 gkonservētas sarkanās pupiņas40 gzaļie zirnīši1 ĒKrozīnes1 TKkarijs lociņi2 ĒKsmalcināti Indijas rieksti100 gvārīti brūnie rīsi
Pagatavošana
1
Dārzeņus un rozīnes liek katliņā, pārlej ar nelielu ūdens daudzumu. Pievieno kariju un sautē uz vidējas liesmas 15-20 minūtes, līdz ziedkāposti ir mīksti.
2
Pasniedz ar rīsiem, bagātīgi pārkaisot ar sīpollociņiem un smalcinātiem Indijas riekstiem.
PusdienasLaunagsVakariņasAss un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemVārīšanaIndiešu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBrūnie rīsiIndijas riekstiKarijsSīpollokiZirņiDārzeņu ēdieniviegliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiRozīnesKonservētas pupiņasKonservēti tomātiZiedkāposti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit