Rasas desertu meistarklase - 56
Foto: DELFI
Aveņu krēmsiera deserts ar grauzdētu rupjmaizes rīvmaizi. Recepti piedāvā Signe Meirāne.
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

360 gauksts 'Rasa' aveņu krēmsiers2 ĒKgaišais cukurs nedaudz vaniļas pulveris vai pasta, vai ekstrakts200 mlsaldais krējums rupjmaizes rīvmaize kanēlis baltā šokolāde saldētas vai svaigas avenes kaltētas avenes

Pagatavošana

1

Pannā apgrauzdē rupjmaizi ar kanēli un ļauj atdzist.

2

Tikmēr gatavo krēmu - saputo aveņu krēmsieru ar nedaudz cukura un vaniļu. Kad masa kļuvusi vijīga, pievieno saldo krējumu. Puto, līdz izveidojas vijīgs krēms.

3

Ņemot talkā konditorejas uzgaļus, deserta šķīvīšos veido krēma pīnītes, bantītes vai kādu citu sev tīkamu veidu.

Pasniedz, pārkaisot ar graudzētajām drumstalām vai svaigām ogām. Var pasniegt arī ar rīvētu šokolādi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!