45Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 liels sīpols2 ĒKolīveļļa3 ķiploka daiviņas2 vidēji lieli burkāni2 selerijas kāti2 TKkaltēts timiāns0.5 TKčili pulveris3 puravi2.5 ldārzeņu buljons450 gtomāti savā sulā3 ĒKrīsi2 ĒKcitrona sula pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Lielā katlā uzkarsē olīveļļu.
2
Uz vidēji karstas liesmas apcep un pasautē smalki sagrieztu sīpolu, pēc piecām minūtēm pievieno smalcinātu ķiploku un karsē vēl 1 minūti.
3
Apceptajiem sīpoliem un ķiplokiem pievieno smalki sagrieztus burkānus un selerijas, pieber timiānu, čili un gredzenos sagrieztu puravu. Turpinot maisīt, karsē 3-4 minūtes.
4
Katlā lej buljonu, tomātus ar visu sulu un noskalotus rīsus.
5
Visu uzvāra, kad virums sāk burbuļot, samazina liesmu. Vāra aptuveni pusstundu.
6
Pievieno citrona sulu, sāli un piparus un pasniedz tūlīt pēc pagatavošanas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit