10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 vidēji liels sīpols3 vidēji lieli burkāni2 selerijas kāti0.5 TKkaltēts timiāns1 ĒKolīveļļa2.5 ldārzeņu buljons1 lauru lapa1 tasenūdeles pēc garšassāls, pipari svaigas dilles vai pētersīļi
Pagatavošana
1
Lielā katlā uz vidējas liesmas uzkarsē eļļu, kurā apcep smalki sagrieztu sīpolu. Pievieno kaltēto timiānu un samaisa.
2
Sagriež selerijas un burkānus, pievieno sīpoliem un apcep 1-2 minūtes.
3
Lej katlā buljonu un uz vidēji karstas liesmas uzvāra. Kad virums sāk burbuļot, katlā liek lauru lapu un samazina karstumu.
4
Ieber zupā makaronus un vāra apmēram 10 minūtes.
5
Pievieno pēc garšas sāli un piparus.
6
Lej zupu bļodiņās, bagātīgi pārkaisot ar svaigiem zaļumiem.
Lai labi garšo!
Receptes cukura diabēta slimniekiemĒdieni bērniemĒdieni vegāniemĀrstnieciskais uztursLauru lapasMakaroni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit