Avokado, laima un žāvētu plūmju smūtijs ar sojas pienu
Steidzīgajā ikdienas ritmā, kad organismam tik ļoti nepieciešams uzņemt papildus enerģijas rezerves, ieteicams pārskatīt savu ēdienkarti, papildinot to ar augļiem un dārzeņiem.
5Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
400 mlsojas piens1 avokado6 žāvētas plūmes8 mandeles1 laims

Pagatavošana

1

Jo īpaši labi tie garšos un koncentrētu vitamīnu devu nodrošinās, ja tiks pagatavoti svaigi spiestās sulās vai sulu kokteiļos. Recepti piedāvā "Rimi" veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis.

2

Notīra avokado, izspiež laima sulu.

3

Blendera krūzē lej sojas pienu un laima sulu, liek avokado, plūmes un mandeles un visu sablendē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!