Foto: Shutterstock
Kuram gan nav gadījies tā, ka līdz algai vēl dažas dienas jāgaida, bet maciņā jau svilpo vējš? Lai pabarotu sevi un ģimeni, nākas kļūt īpaši radošai. Savu ideju "krīzes" laika ēdienreizei piedāvā lasītājs, kurš maskējas zem segvārda "Radoši".
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gmalta cūkgaļa2 mizoti vidēji lieli zaļi kartupeļi1 sīpols3 ĒKčetrgraudu pārslas1 ola pēc garšassāls, malti pipari

Pagatavošana

1

Visas sastāvdaļas liek blenderī un kārtīgi sablendē.

2

Ļauj masai ievilkties aptuveni 20 minūtes.

3

Ar rokām veido nelielas kotletītes un cep karstā pannā.

No šī daudzuma sanāk krietns daudzums kotletīšu, norāda "Radoši".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!