7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
125 gmargarīns cepšanai Rama Maestro200 gdrupināts biskvīts300 mlsaldais krējums2 ĒKpūdercukurs pēc garšasvaniļas esence200 gtumšā šokolāde50 gkakao
Pagatavošana
1
Sajauc drupināto biskvītu ar izkausētu "Rama" margarīnu cepšanai, izveidojot viendabīgu masu. Ar to cieši noblietē cepamās formas pamatni un atstāj ledusskapī uz 30 minūtēm sacietēšanai.
2
Bļodā sakul saldo krējumu, vaniļas esenci un pūdercukuru, uzmanoties no pārmērīgas krējuma sakulšanas. Iegūtās putas iecilā izkausētā tumšajā šokolādē un samaisi.
3
Iegūto masu klāj pa virsu no biskvīta veidotajai pamatnei. Apkaisi ar kakao un liec ledusskapī dzesēties uz visu nakti.
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt atdzesētuPūdercukursSaldais krējumsTumšā šokolādevidējiBez termiskas apstrādesKakaoMargarīns cepšanai Rama Maestro
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit