Eco Catering
"Salda garša vienmēr raisa smaidu. Tikai atceries – izvēlies kvalitatīvus produktus!" saldo ēdienu raksturo receptes autors Rihards Frīdenbergs-Kalniņš.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
200 gMascarpone siers5 gBurbonas vaniļa100 gauzu pārslas10 gsviests20 gcukurs1 olas dzeltenum

Pagatavošana

1

Krēmam karsta ūdens peldē saputo olu dzeltenumus ar cukuru, pievieno Burbonas vaniļas sēkliņas (alternatīva Burbonas vaniļai varētu būt vaniļas cukurs), saputo Mascarpone un iecilā to olu dzeltenumos, līdz masa kļuvusi gaisīga.

2

Atceries – ūdenim jābūt 70 – 80 grādu temperatūrā (nevis vārošam, lai olas nesaiet kunkuļos).

3

Lai pagatavotu griljāžu, apcep auzu pārslas, līdz tās kļūst zeltaini brūnas, pievieno sviestu. Turpini cept, pievieno cukuru un maisi, kamēr tas izkūst. Tad griljāžu atdzesē.

4

Liec krēmu šķīvī, pārber ar griljāžu un izdekorē ar svaigām avenēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!