6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
200 gMascarpone siers5 gBurbonas vaniļa100 gauzu pārslas10 gsviests20 gcukurs1 olas dzeltenum
Pagatavošana
1
Krēmam karsta ūdens peldē saputo olu dzeltenumus ar cukuru, pievieno Burbonas vaniļas sēkliņas (alternatīva Burbonas vaniļai varētu būt vaniļas cukurs), saputo Mascarpone un iecilā to olu dzeltenumos, līdz masa kļuvusi gaisīga.
2
Atceries – ūdenim jābūt 70 – 80 grādu temperatūrā (nevis vārošam, lai olas nesaiet kunkuļos).
3
Lai pagatavotu griljāžu, apcep auzu pārslas, līdz tās kļūst zeltaini brūnas, pievieno sviestu. Turpini cept, pievieno cukuru un maisi, kamēr tas izkūst. Tad griljāžu atdzesē.
4
Liec krēmu šķīvī, pārber ar griljāžu un izdekorē ar svaigām avenēm.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPannā cepts ēdiensPasniegt atdzesētuAuzu pārslasMascarponeOlasVaniļaKrēmividēji
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit