Foto: Shutterstock
Papildini ēdienkarti ar eksotiskākiem ēdieniem, piemēram, mīdijām baltvīna mērcē!
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

100 gmīdijas bez čaulas1 neliels sīpols šķipsnasvaigi vai kaltēti pētersīļi1 šķipsnasāls100 mlbaltvīns nedaudz eļļas cepšanai

Pagatavošana

1

Lai pagatavotu gardo ēdienu, smalki sagriež sīpolu, uz sakarsētas pannas uzlej eļļu.

2

Kad eļļa sakarsusi, pieber sīpolus un pētersīļus. Dažas minūtes apcep, tad pievieno mīdijas un visu labi samaisa, cep vēl dažas minūtes.

3

Pievieno baltvīnu un uz mazas uguns cep, līdz iztvaiko alkohols. Pasniedz ar baltmaizi.

Labu apetīti! Buen provecho!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!