20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gmīdijas bez čaulas1 neliels sīpols šķipsnasvaigi vai kaltēti pētersīļi1 šķipsnasāls100 mlbaltvīns nedaudz eļļas cepšanai
Pagatavošana
1
Lai pagatavotu gardo ēdienu, smalki sagriež sīpolu, uz sakarsētas pannas uzlej eļļu.
2
Kad eļļa sakarsusi, pieber sīpolus un pētersīļus. Dažas minūtes apcep, tad pievieno mīdijas un visu labi samaisa, cep vēl dažas minūtes.
3
Pievieno baltvīnu un uz mazas uguns cep, līdz iztvaiko alkohols. Pasniedz ar baltmaizi.
Labu apetīti! Buen provecho!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit