7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
175 gmakaroni90 gsaldēti zaļie zirnīši70 gsagriezts bekons vai pančeta200 mlsaldais krējums0.5 TKsinepes90 gČederas siers pēc garšassāls un melnie pipari
Pagatavošana
1
Vārošam sālsūdenim pievieno pastu un vāra, kamēr gatava (apmēram 10 minūtes). Pēdējās divās vārīšanas minūtēs pievieno zaļos zirnīšus.
2
Kamēr vārās makaroni, uz pannas bez eļļas cep bekonu vai pančetu apmēram 5 minūtes, kamēr tā kļūst kraukšķīga.
3
No makaroniem un zirnīšiem nolej ūdeni un liek tos atpakaļ katlā. Pielej saldo krējumu, pievieno sinepes, bekonu vai pančetu, rīvēto sieru, sāli un piparus pēc garšas. Uz lēnas liesmas silda pāris minūtes. Pēc izvēles pasniedz ar čatniju vai zaļajiem salātiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit