Foto: DELFI
Šo nedaudz veselīgākas siera kūkas recepti piedāvā Restorāns 'Hot'e' veselīgās ēšanas meistarklases ietvaros, autore Iveta Lamberte.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
1 kgkrēmsiers "Rasa"4 gab.olas3 ĒKkviešu milti2 gab.citronu sula no5 ĒKsmalkais cukurs80 gsablenderētas svaigas bietes400 gsmilšu mīkla

Pagatavošana

1

Siera kūkas masai krēmsieru saputo ar olām, miltiem, cukuru un bietēm. Pievieno citronu sulu.

2

Izveltnē smilšu mīklas pamatni un cep cepeškrāsnī 200°C kopā 5 minūtes. Izņem no cepeškrāsns, lej virsū siera kūkas masu.

3

Kūku cep 180°C temperatūrā 37-40 minūtes.

4

Glazūrai 250 g skābo krējumu sakuļ ar tējkaroti cukura. Lej virsū vēl siltai sierai kūkai, izlīdzina. Liek dzesēties ledusskapī uz 12 stundām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!