40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
1 kgkrēmsiers "Rasa"4 gab.olas3 ĒKkviešu milti2 gab.citronu sula no5 ĒKsmalkais cukurs80 gsablenderētas svaigas bietes400 gsmilšu mīkla
Pagatavošana
1
Siera kūkas masai krēmsieru saputo ar olām, miltiem, cukuru un bietēm. Pievieno citronu sulu.
2
Izveltnē smilšu mīklas pamatni un cep cepeškrāsnī 200°C kopā 5 minūtes. Izņem no cepeškrāsns, lej virsū siera kūkas masu.
3
Kūku cep 180°C temperatūrā 37-40 minūtes.
4
Glazūrai 250 g skābo krējumu sakuļ ar tējkaroti cukura. Lej virsū vēl siltai sierai kūkai, izlīdzina. Liek dzesēties ledusskapī uz 12 stundām.
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuBietesCukursKviešu miltiOlasSmilšu mīklaTortes un kūkasvidējiCitronu sulaKrēmsiersSiera kūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit