Foto: Shutterstock
Klāt sparģeļu laiks! Šīs ēdiens lieliski derēs veselīgām un sātīgām svētdienas brokastīm.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 gab.sparģeļi100 gšampinjoni eļļa cepšanai2 gab.olas pēc garšasmelnie pipari pēc garšassāls

Pagatavošana

1

Sparģeļu resnos galus nomizo ar dārzeņu mizojamo. Dziļā katlā uzvāra ūdeni, pievieno šķipsniņu sāls un liek iekšā sparģeļus. Vāra 4-5 minūtes, kamēr tie ir vidēji mīksti. Uzmanīgi izņem no ūdens un noliek malā.

2

Uzkarsētā eļļā apcep šampinjonus, kamēr tie sāk suloties, pārber ar melnajiem pipariem.

3

Uz pannas uzkarsētā eļļā uzsit 2 olas (tāpat kā vēršaci cepot) un cep, kamēr olas baltums ir izcepies. Pārber ar sāli pēc garšas.

4

Pasniedz uz šķīvja, apakšā liekot olas, tad sparģeļus un sēnes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!