20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 gab.sparģeļi100 gšampinjoni eļļa cepšanai2 gab.olas pēc garšasmelnie pipari pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Sparģeļu resnos galus nomizo ar dārzeņu mizojamo. Dziļā katlā uzvāra ūdeni, pievieno šķipsniņu sāls un liek iekšā sparģeļus. Vāra 4-5 minūtes, kamēr tie ir vidēji mīksti. Uzmanīgi izņem no ūdens un noliek malā.
2
Uzkarsētā eļļā apcep šampinjonus, kamēr tie sāk suloties, pārber ar melnajiem pipariem.
3
Uz pannas uzkarsētā eļļā uzsit 2 olas (tāpat kā vēršaci cepot) un cep, kamēr olas baltums ir izcepies. Pārber ar sāli pēc garšas.
4
Pasniedz uz šķīvja, apakšā liekot olas, tad sparģeļus un sēnes.
BrokastisLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasDārzeņu un sēņu uzkodasMelnie pipariSparģeļiŠampinjoniDārzeņu ēdieniviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltītesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit