Pagatavošana:
5Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 gKale kāposts70 mlolīveļļa1 laims1 ĒKcietais siers1 ķiploka daiviņa2 ĒKgrauzdēti Indijas rieksti0.5 TKmedus pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Sarīvē sieru, apgrauzdē Indijas riekstus.
2
Visas sastāvdaļas liek blendera krūzē un samaļ.
3
Ja vēlies, lai pesto būtu biezāks, eļļu pievieno pēc iespējas mazāk.
4
Pēc nepieciešamības, garšai pievieno laima sulu, ja vēlies, lai pesto būtu asāks, pievieno čili piparu.
Aikāgaršo padoms! Pesto glabā ledusskapī noslēgtā traukā 3 līdz 5 dienas. Pamēģini pesto pievienot krējumam, jogurtam, zupām un citiem ēdieniem.
Indijas riekstiLaimsMedusOlīveļļaĶiplokiSalātu mērcesUzkodu mērcesBez termiskas apstrādesCietais siersKale kāposts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit