Aikāgaršo
Sulīgs steiks un svaigi grilēti dārzeņi veido maltīti, no kuras atteikties nebūs spējīgs neviens gaļas mīļotājs!
40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
800 gliellopa steiks2 gab.Rimi paprika2 gab.baltie redīsi2 gab.salāti pak choi2 gab.sarkanie sīpoli4 gab.ķiploks, daiviņas4 gab.svaigs rozmarīns, zariņi4 ĒKRimi extra virgin olīveļļa pēc garšasSelection by Rimi sāls ar zaļumiem pēc garšasSelection by Rimi piparu maisījums

Pagatavošana

1

Marinē liellopa steiku – pārkaisi ar pipariem, rīvētu ķiploku, svaigu rozmarīnu un apslaki ar olīveļļu.

2

Notīri dārzeņus, sagriez vidēji lielās šķēlēs, lai liekot uz grila tie nesadegtu un pēc gatavošanas būtu sulīgi.

3

Dārzeņus apslaki ar 2 ēdamkarotēm olīveļļas, pievieno sāli ar zaļumiem;

4

Uz sakarsēta grila cep gaļu.

5

Kad gaļa gatava, pievieno sāli.

6

Liec uz grila arī dārzeņus. Grilē, regulāri apgrozot.

7

Liellopu steiku pasniedz siltu kopā ar grilētiem dārzeņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!