40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gliellopa steiks2 gab.Rimi paprika2 gab.baltie redīsi2 gab.salāti pak choi2 gab.sarkanie sīpoli4 gab.ķiploks, daiviņas4 gab.svaigs rozmarīns, zariņi4 ĒKRimi extra virgin olīveļļa pēc garšasSelection by Rimi sāls ar zaļumiem pēc garšasSelection by Rimi piparu maisījums
Pagatavošana
1
Marinē liellopa steiku – pārkaisi ar pipariem, rīvētu ķiploku, svaigu rozmarīnu un apslaki ar olīveļļu.
2
Notīri dārzeņus, sagriez vidēji lielās šķēlēs, lai liekot uz grila tie nesadegtu un pēc gatavošanas būtu sulīgi.
3
Dārzeņus apslaki ar 2 ēdamkarotēm olīveļļas, pievieno sāli ar zaļumiem;
4
Uz sakarsēta grila cep gaļu.
5
Kad gaļa gatava, pievieno sāli.
6
Liec uz grila arī dārzeņus. Grilē, regulāri apgrozot.
7
Liellopu steiku pasniedz siltu kopā ar grilētiem dārzeņiem.
PusdienasVakariņasPiknika ēdienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiGrilsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaltie redīsiLapu salātiLiellopa gaļaOlīveļļaPaprikaRozmarīnsSarkanie sīpoliĶiplokiGaļas ēdienividējiIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit