Sastāvdaļas
Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni uz 180C.
Saputo olas baltumus pastingrās putās, pievieno 2 ēdamkarotes cukura un puto, līdz olas baltums kļūst stingrs un spīdīgs. Noliek malā.
Saputo olas dzeltenumu ar pārējo cukuru, līdz iegūta krēmīga gaiša masa, kas ceļas līdz karotei, ja karoti paceļ augšup.
Šajā olu dzeltenumu masā iesijā mandeļu miltus un sāli, tad pakāpeniski iecilā olu baltumus. Lej ar papīru izklātajā pannā un cep cepeškrāsnī 12 minūtes, kamēr mīkla sāk sarauties un "atlekt" no pannas malām.
Uz darba virsmas izklāj tīru trauku dvieli, kuram pa virsu liek vienu kārtu cepampapīra. Pārkaisa ar pūdercukuru (tējkaroti ar kaudzi). "Izceļ" biskvītu no pannas apgrieztā veidā (apakšu uz augšu), uzmanīgi noņem cepampapīru, uz kura biskvīts cepās cepeškrāsnī. Ar nazi aplīdzina malas. Pa virsu liek vēl vienu kārtu papīra un sāk rullēt (papīru atstājot iekšā). Noliek dzesēties, vislabāk uz nakti.
Gatavo pildījumu: atritina biskvītu (neuztraucies, ja tas nedaudz ieplaisā) un nosmērē ar ievārījumu vienmērīgā kārtā. Saldajā krējumā iesijā pūdercukuru un puto, kamēr stingrs. Iecilā zemeņu gabaliņus un masu izlīdzina pa biskvītu vienmērīgā kārtā, atstājot 2 cm platas malas.
Rullē ruleti no īsā gala, piepalīdzot ar papīru. Neuztraucies, ja tas sadalās. Liec uz servējamā šķīvja. Pārkaisi ar pūdercukuru un pārber ar mandeļu skaidiņām.