Nu, lūk, tā ir uzkoda, ko šad tad jau var pagatavot. Tagad, jūlija Ievas Virtuvē gan ir raksts par nekaitīgākajiem čipsiem, domāju - varbūt kāds no tiem veidiem jānopērk, jāpagaršo, jo, kas tad ir čipsu klupšanas akmens - pārāk daudz sāls un garšas pastiprinātājs E 621.
Mājās gatavotiem čipsiem nav nekā no tā. Turklāt - tas ir tik viegli:
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Nomazgājam kartupeļus tīrus, nemizojam, sagriežam plānās šķēlēs, saberam bļodā, pārslakām olīveļļu, samaisām, sakārtojam kartupeļu šķēlītes uz pannas, pārkaisām ar sāli un rozmarīnu (mana izvēle).
Cepam 150 grādos. Te gan grūtākā daļa - jāstāv teju klāt, lai nepiedeg.
Ak jā, un vēl piņķerīgākā - būtu jācenšas, lai šķēlītes ir vienāda biezuma, bet nu ja nesanāk, arī nekāda vaina. Galu galā, var tās plānākās ātrāk no pannas nolasīt. Gardākie, kamēr silti.