60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
500 gdažādi žāvēti augļi375 ml"rooibos" tēja, pagatavota no 3 tējas maisiņiem125 mlbrendijs250 mlgatavā bārbekjū marināde1 kgjēra, vistas vai liellopa gaļa bez kaula, sagriezta gabalos12 gab.koka izbulīši, 30 minūtes izmērcēti siltā ūdenī
Pagatavošana
1
Žāvētos augļus izmērcē tējas uzlējumā un brendijā, atstājot uz nakti. No plūmēm izņem kauliņus. Augļus samaisa kopā ar gaļas gabaliem un atstāj iemarinēties uz vienu stundu.
2
Gaļu izņem no marinādes un liek uz iesmiņiem pamīšus ar augļu gabaliņiem. Pārsmērē ar eļļu un grilē vai cep uzkarsētā pannā 6-8 minūtes no katras puses. Pasniedz ar makaronu vai rīsu salātiem.
PusdienasVakariņasCepšanaGrilsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBrendijsŽāvēti augļiGaļas ēdienividējiTējaGaļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit