All Over Press
Neparasts, bet ne mazāk gards veids, kā marinēt gaļu.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
500 gdažādi žāvēti augļi375 ml"rooibos" tēja, pagatavota no 3 tējas maisiņiem125 mlbrendijs250 mlgatavā bārbekjū marināde1 kgjēra, vistas vai liellopa gaļa bez kaula, sagriezta gabalos12 gab.koka izbulīši, 30 minūtes izmērcēti siltā ūdenī

Pagatavošana

1

Žāvētos augļus izmērcē tējas uzlējumā un brendijā, atstājot uz nakti. No plūmēm izņem kauliņus. Augļus samaisa kopā ar gaļas gabaliem un atstāj iemarinēties uz vienu stundu.

2

Gaļu izņem no marinādes un liek uz iesmiņiem pamīšus ar augļu gabaliņiem. Pārsmērē ar eļļu un grilē vai cep uzkarsētā pannā 6-8 minūtes no katras puses. Pasniedz ar makaronu vai rīsu salātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!