Garda zemeņu sezonas recepte no Dansukker Zemeņu ēdienu meistarklases kopā ar Lauri Aleksejevu (restorāns "36.līnija").
45Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
SALĀTIEM:2 gab.pīles filejas1 gab.mango300 gķirštomāti MĒRCEI:150 gzemenes50 mlbaltvīna etiķis2 ĒKDansukker gaišais Muscovado cukurs pēc garšassvaigi malti melnie pipari pēc pēc garšassāls 1⁄4 pāksts čili pipara1 ĒKkinza, sakapāta20 mlolīveļļa
Pagatavošana
1
Pīles fileju apcep un sagriež sloksnītēs.
2
Mango nomizo un sagriež kubiņos.
3
Ķirštomātiņus nomazgā un sagriež uz pusēm.
4
Zemenes, etiķi, Muscovado cukuru, kinzu, eļļu, pipari, sāli un čili pāksti kokteiļkrūzē sakuļ un pārlej salātiem.
Pasniedz ar salātu lapām.
Romantiskas vakariņasCukursKinzaMelnie pipariMangoOlīveļļaPīles gaļaZemenesĶirštomātiGaļas salātiviegliViegla vasaras maltītesalsDansukkerBaltvīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit