Zemeņu ēdienu meistarklase ar Lauri Aleksejevu - 114
Foto: Publicitātes foto

Garda zemeņu sezonas recepte no Dansukker Zemeņu ēdienu meistarklases kopā ar Lauri Aleksejevu (restorāns "36.līnija").

45Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

SALĀTIEM:2 gab.pīles filejas1 gab.mango300 gķirštomāti MĒRCEI:150 gzemenes50 mlbaltvīna etiķis2 ĒKDansukker gaišais Muscovado cukurs pēc garšassvaigi malti melnie pipari pēc pēc garšassāls 1⁄4 pāksts čili pipara1 ĒKkinza, sakapāta20 mlolīveļļa

Pagatavošana

1

Pīles fileju apcep un sagriež sloksnītēs.

2

Mango nomizo un sagriež kubiņos.

3

Ķirštomātiņus nomazgā un sagriež uz pusēm.

4

Zemenes, etiķi, Muscovado cukuru, kinzu, eļļu, pipari, sāli un čili pāksti kokteiļkrūzē sakuļ un pārlej salātiem.

Pasniedz ar salātu lapām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!