Aikāgaršo

Plūmes, aprikozes, nektarīni un persiki – tie ir gardie, saldie saules augļi. Mūsdienās neviens no tiem vairs netiek uzskatīts par eksotisku, tomēr no tiem var pagatavot ko neierastu mūsu garšas kārpiņām, piemēram, čili mērci vai grilētu uzkodu. Aikāgaršo šefpavārs piedāvā izmēģināt oriģinālas vasarīgas receptes, kas neatstās vienaldzīgu nevienu.

15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

10 gab.dažādi saules augļi (plūmes, nektarīni, aprikozes, persiki)150 gfetas siers I love eco, 1 paciņa1 saujapiparmētras1 ĒKcitrona sula2 ĒKmedus

Pagatavošana

1

Noskalo augļus un attīri no kauliņiem,

2

Augļu pusītes griezuma vietās viegli apgrilē.

3

Sadrupini fetas sieru, sajauc ar piparmētrām, citrona sulu un medu.

4

Pildi augļu pusītēs un liec atpakaļ uz grila.

5

Šoreiz uzliec grilam vāku, lai siers nedaudz sasilst.

Pasniedz kā lieliskas uzkodas, dekorējot ar zaļumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!