Foto: PantherMedia/Scanpix
Atsvaidzinoša tiramisu variācija ar izteiksmīgu citronu garšu.
255Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 mlstipra kafija100 gcepumi Dāmu pirkstiņi360 gkrēmsiers1 gab.citrons10 gvaniļas cukurs4 ĒKcukurs2 olu dzeltenuni kakao

Pagatavošana

1

Lēzenā traukā ielej kafiju, lai tā atdziest.

2

Citā bļodā liek krēmsieru, pievieno sarīvētu citrona miziņu, citrona sulu, abu veidu cukurus un puto, līdz masa ir krēmīga. Tad pievieno olu dzeltenumus un puto, līdz masa ir viendabīga.

3

Kafijā iemērc cepumus un izkārto katras glāzes pamatnē. Uzliek krēmu, tad liek vēl vienu cepumu kārtu, ko pirms tam ātri iemērc kafijā. Tad atkal liek krēmu. Dekorē, pārkaisot ar kakao.

4

Liek ledusskapī un pēc pāris stundām pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!