Foto: Vida Press
Atsvaidzinoši un sātīgi salāti vasarīgām brokastīm vai vakariņām. Kūpinātas vistas vietā droši vari izmantot arī cepeškrāsnī ceptu vistu – ja no iepriekšējās dienas vakariņām palicis pāri!
20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 kūpinātas vistas krūtiņas400 glapu salātu maisījums4 nektarīni180 gavenes50 globīti pistāciju rieksti MĒRCEI:70 gavenes50 mlolīveļļa15 mlsarkanvīna etiķis pēc garšassāls un svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Vispirms gatavo mērci. Visas sastāvdaļas sablendē kopā, veidojot viendabīgu masu.

2

Vistas krūtiņu sagriež plānās šķēlītēs, nektarīnus - nelielās daiviņās.

3

Salātu sastāvdaļas kārto uz šķīvja un pirms pasniegšanas pārslaka ar salātu mērci.

Tasty.lv padoms: Ja vēlies, lai salāti būtu sātīgāki, pasniedz tos kopā ar maizes grauzdiņiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!